Posted on

Op zaterdag 10 juli houden wij vanaf 9 uur een grote opruimdag op het jeugdcomplex. We rekenen daarbij op heel veel helpende handen om de vele klusjes (onkruid wieden, omgeving proper maken, kleedkamercomplex aanpakken …) tot een goed einde te brengen. Zowel ouders, jeugdspelers als supporters zijn er welkom om een handje toe te steken. De oudere jeugdteams kunnen er bijvoorbeeld een toffe teambuildingsactiviteit van maken.

Gelieve in de mate van het mogelijke ook het nodige materiaal (om te snoeien, kuisen, handschoenen …) mee te brengen.

Wij voorzien een hapje en een drankje voor alle medewerkers. Wil in die optiek graag je komst aankondingen aan jeugdsecretaris Rik Joye via secretaris@ksvrjeugd.be.

Heel hartelijk dank bij voorbaat. We hopen op een massale aanwezigheid, want vele handen maken licht werk!