Posted on

Wie vorige zaterdag keek naar Cercle Brugge – OHL kon zien dat Arne Cassaert in de slotfase kwam invallen voor de thuisploeg. Arne (°2000) is oud-jeugdspeler van KSV Roeselare. Hij kwam na de U8 over van Kortemark en speelde toen 3 seizoenen bij KSVR, waarna hij naar Cercle vertrok. Met Cercle debuteerde hij vorig seizoen tegen Standard (zie foto), en de centrale verdediger speelde ook al mee in een bekerwedstrijd tegen OHL. En vorige zaterdag volgde dus zijn derde optreden in het fanionelftal van trainer Yves Vanderhaeghe, die op zijn beurt een rasechte Rodenbachzoon is, oud-jeugdspeler van het vroegere FC Roeselare en na zijn succesvolle carrière in eerste klasse ook nog even aan de slag bij KSVR dat toen ook nog in eerste klasse speelde.

De jonge Arne Cassaert combineert het voetballen bij Cercle Brugge met hogere studies Sport en bewegen aan de Howest in Brugge. Nog een mooi voorbeeld alleszins van het feit dat jeugdspelers zeker hun weg kunnen vinden in het profvoetbal. Wij wensen Arne alvast nog heel veel succes en voetbalplezier!

(Foto’s: Arne Cassaert)