Posted on

Voorlopig zijn onze jeugdspelers veroordeeld tot bubbeltrainingen. Oefenwedstrijden zijn op korte termijn nog altijd ‘gevaarlijk’ en aldus niet toegelaten. Maar namens KSV Roeselare willen we jullie als jeugdspeler toch eens iets anders aanbieden. We proberen het competitiebeest in elke speler toch wat wakker te houden.

Daarom plannen we (hopelijk) in de paasvakantie de “Week van de Jonge Voetballer”. Dit is een individuele wedstrijd voor alle jeugdspelers van onze eigen vereniging, maar ook van alle andere Roeselaarse ploegen (Dosko Beveren, SV De Ruiter, SV Rumbeke, Club Roeselare) en onze zusterploeg VK Dadizele.

We willen dit concept echter eerst even testen op ZATERDAG 6 MAART 2021 met onze eigen jeugdspelers.

Per leeftijdscategorie is een tijdsblok voorzien waarin elke speler zich individueel zch kan testen in een drietal onderdelen :

  • PARCOURS MET BAL TEGEN DE TIJD langs verschillende hindernissen
  • GOLFVOETBAL : in zo weinig mogelijk pogingen de bal op zijn eindbestemming krijgen, volgens het opgelegde traject
  • SCHIETOEFENING : probeer zo veel mogelijk punten te scoren in een met puntenzones verdeeld doel

Daarnaast is er ook nog een jongleercompetitie.

  • Voor elke proef krijgen jullie twee pogingen, waarvan telkens het beste resultaat meetelt.
  • We voorzien zowel globaal als per onderdeel een klassement, ook per leeftijdscategorie.

En om het geheel wat ludieker en toegankelijker te maken, dagen we ook de mama’s en papa’s uit om zich eens onderling te meten en hetzelfde parcours als zoon/dochter af te leggen. Anders staan jullie toch maar “gemaskerd” aan de zijlijn te kijken …

Voor de praktische haalbaarheid in functie van de coronamaatregelen, vragen we jullie om hiervoor in te schrijven via onderstaande link, dit ten laatste op zondag 28 februari! Let op: deze testdag is alleen voor spelers van KSV Roeselare, in de paasvakantie vindt dan het echte event plaats voor spelers van de vijf Roeselaarse ploegen en VK Dadizele.

https://forms.gle/K9R2sXh69ugjx8M78