Posted on

Terwijl de bubbeltrainingen lopen, is KSV Roeselare Jeugd al volop bezig met de voorbereiding van het komende seizoen, dat we onder de naam SK Roeselare-Daisel zullen aanvatten.

Jeugdbestuur, tvjo’s, trainers en andere medewerkers hebben niet stilgezeten en ondertussen werd ons dossier “Double Pass” volledig overgemaakt, wat nodig is om onze licentie voor interprovinciaal voetbal te behalen. Begin maart volgen dan nog de individuele gesprekken met bestuur, coördinatie, scouting, trainers en spelers.

We blijven er rotsvast van overtuigd dat we het minimum van 3 sterren zullen behalen en hopen hier dan ook zeer spoedig bevestiging van te krijgen.

De voorbereidingen richting volgend seizoen zijn ondertussen al volop aan de gang:

  • vastleggen voorbereidingswedstrijden (augustus)
  • aantrekken nieuwe spelers (er werd al een overeenkomst afgesloten met ruim 30 nieuwe spelers en met nog vele extra zijn we momenteel in overleg)
  • aantrekken extra trainers (er werd al een overeenkomst afgesloten met een 5-tal nieuwe (extra) trainers (gediplomeerd van Getuigschrift C tot Uefa A) en met nog enkele zijn we momenteel in overleg)

Zoals al vermeld zijn we alle huidige spelers, ouders en trainers uiterst dankbaar om het vertrouwen te behouden in de jeugdwerking van vzw KSV Roeselare Jeugd.

We willen dan ook onze dankbaarheid uiten door ieder van jullie de kans te bieden mee te stappen in het nieuwe verhaal “SK Roeselare – Daisel”. Een belangrijk punt binnen onze visie is “Dat we de spelers zo veel als mogelijk speelgelegenheid willen aanbieden” en we dus bij het aantrekken van nieuwe spelers zullen waken over het feit dat we de kernen niet willen overbelasten met een teveel aan spelers. Daarom is het noodzakelijk dat we nu reeds weten wie van jullie zal meestappen in het nieuwe project.

Alle spelers en ouders ontvangen per mail een formulier dat ze tegen woensdag 24 februari zouden moeten invullen.

Indien vragen en/of opmerkingen, kunnen jullie steeds contact opnemen met de coördinatie, via tvjo.dominique@ksvrjeugd.be (0489 59 54 77).

Wij hopen alvast dat zo veel mogelijk spelers en ouders ons mooie nieuwe project trouw blijven!