Posted on

Nog tot maandag 8 februari kan iedereen inschrijven voor onze take-away-actie Tapas @ Valentine.

We beleven een “raar” seizoen, en zeker qua inkomsten voor onze nieuwe KSVR Jeugd is dit geen mooi verhaal. Geen spaghetti-avonden, geen kantine, geen inkomgeld.  Ruw gezegd … totaal geen inkomsten. Om die reden proberen we, in afwachting van rooskleuriger maanden, toch een actie te ondernemen.

Je vindt hier alle info over deze heel lekkere take-away-formule op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari. Inschrijven kan nog tot en met maandag 8 februari.

En er is meer !!!

Het webteam heeft besloten om de leeftijdsgroep met procentueel het meeste bestellingen speciaal in de kijker te zetten. Als “ploeg van de maand” krijgen ze op de website een volledige en uitgebreide reportage van hun ploeg. Met foto’s, interviews en voorstellingen van alle spelers apart.

Best een extra-reden om binnen KSVR Jeugd aan te tonen welke goede groep jullie wel zijn …