Posted on

Op zondag 31 januari om 10.30 uur houden wij een livestream met als titel ‘Toekomstverhaal SK Roeselare-Daisel’. We willen er het project kort toelichten en daarnaast een antwoord bieden op zo veel mogelijk vragen rond de toekomst van SKRD. Onder andere de voorzitters (Bart Allossery voor SK Roeselare-Daisel en Alexander Verduyn als jeugdvoorzitter) en TVJO Dominique Samyn komen er aan het woord. Alle ouders van jeugdspelers, trainers, afgevaardigden, medewerkers zijn hartelijk welkom.

Gelieve wel op voorhand in te schrijven, via een formulier dat alle jeugdspelers en/of hun ouders, trainers en medewerkers per e-mail zullen ontvangen.

Spelers/ouders die interesse hebben in een terugkeer naar SK Roeselare-Daisel kunnen een inschrijvingslink opvragen bij TVJO Dominique Samyn.

Al wie ingeschreven is, ontvangt enkele dagen op voorhand een link naar de livestream, die via Zoom zal verlopen.